Betaal- en retourbeleid

Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer. Wij proberen altijd voor u bereikbaar te zijn en zo snel mogelijk te reageren op uw vragen of opmerkingen. Wilt u iets retour sturen? Lees dan eerst ons retourbeleid.

Retourbeleid verkoop webshop

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.
Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

Salon Cloé vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij Salon Cloé aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Salon Cloé gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft Salon Cloé de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Retourbeleid maatwerk

Op producten welke speciaal voor u ontworpen en/of gemaakt zijn, geldt geen retourrecht. Uiteraard bieden wij hier wel garantie. Twijfelt u of uw aanvraag/product onder het retourrecht valt, kunt u vóór aankoop contact opnemen met onze klantenservice.

Retouradres

Salon Cloé
Populier 35, 5682GH, Best

info@saloncloe.nl

0031(0)631350877

Betaalmethoden

Salon Cloé bied verschillende betaalmethoden in de webshop aan. Het is mogelijk om te betalen via Bankoverdracht, Creditcard, iDeal, Klarna betaal later en Bankcontact.

× Stel uw vraag, ik help u graag