Dr. Juchheim Methode

Dr. Juchheim MethodeDe Dr. Juchheim Methode is een synthese van natuurlijke actieve ingrediënten en state-of-the-art high-tech wetenschap. De componenten zijn precies op elkaar afgestemd en worden verwerkt volgens hun eigen processen. Het resultaat: zichtbare onmiddellijke effecten, in combinatie met indrukwekkende langetermijneffecten. Het beste deel is dat iedereen deze resultaten gemakkelijk thuis zonder de noodzaak van uitgebreide of specialistische cosmetische zorg kan bereiken.

“Er moeten verschillende stukjes van de puzzel zijn om iets uitgebreid te laten lijken.”

juccheim logo

De ontdekking van het 3D-effect

Een belangrijke vooruitgang in cosmetica was het algemene besef dat kruiden actieve ingrediënten met lipofiele delen diepere lagen van de huid penetreren en daar effectief worden.

Op basis van deze bevinding, Dr Juchheim kwam met het ingenieuze idee van het combineren van deze “katapult factoren” met het activeren en circulatie-bevorderen van actieve ingrediënten. Hij verbrandde om dit idee uit te voeren en te testen in het laboratorium. Was dit mogelijk om een veel groter effect van cosmetica te bereiken?

Vandaag neemt hij dit “3D-effect” op in de anti-cellulitiszorg ByeByeCellulite®. Reeds toonden de eerste toepassingstests het verbazende effect aan, dat niet voor mogelijk werd gehouden. Cellulitis wordt zichtbaar verminderd na de eerste toepassing. De vrouwelijke testpersonen zijn permanent onder de indruk van het resultaat en zijn blij met het mooie, zichtbaar verbeterde uiterlijk.

De Guggel Boom (Commiphora mukul)

De Guggul Boom (Commiphora mukul)De West-Indische Guggul boom (Indiase mirre) is beschouwd als een medicinale plant in Ayurveda voor duizenden jaren. De hars van de Guggul boom wordt voornamelijk gebruikt in Ayurveda voor vetstofwisselingsstoornissen. Westerse geneeskunde heeft nu bevestigd het cholesterolverlagende effect van de hars. De belangrijkste actieve ingrediënten zijn steroïden, de zogenaamde Guggul steroïden.

In feite cosmetica, de actieve ingrediënten van de Guggul hars zorgen voor vollere, mooiere lippen, gladdere huid en een mooie en harmonieuze decolleté met meer elasticiteit.

Stamcellen

Menselijke stamcellen zitten vast in de opperhuid, waar ze nieuwe, verse huidcellen produceren en zorgen voor de permanente regeneratie van de huid. Met de leeftijd zijn huidstamcellen traag. Om ze weer fit te krijgen, worden speciaal gekweekte plantenstamcellen naar de huidstamcellen gestuurd. Op de vermoeide huidcellen werkt dit als een wake-up call. Omdat het moment dat de plant stamcel dokken naar de huid stamcel, het wordt gewekt tot nieuw leven en begint opnieuw met celvernieuwing.

Op deze manier kan de huid regenereren uit de stamcellen, en de teint ziet er frisser en gelijkmatiger voor langer. De tekenen van huidveroudering zijn vertraagd.

Peptides

Peptiden komen van nature voor in de huid en het lichaam en bestaan uit verschillende aminozuren (bouwstenen van het eigen eiwit van het lichaam). Er zijn verschillende peptiden, die ook zeer verschillende functies hebben. In feite cosmetica, peptiden kan de huid aanhalen, stimuleren van de synthese van collageen en elastine, bevorderen celvorming en activeren van de huid regeneratie.

Voor Dr. Juchheim zijn peptiden het onderwerp van intensief onderzoek. Bijvoorbeeld, studies hebben aangetoond dat bepaalde peptide combinaties hebben een antioxidant effect, gladde rimpels en maken de huid er friser en jonger. Peptiden spelen een belangrijke rol in effect cosmetica en dragen aanzienlijk bij aan het indrukwekkende effect van de Dr. Juchheim methode.

× Stel uw vraag, ik help u graag