Schoonheidssalon in Best?

Ben je op zoek naar een schoonheidssalon in Best en omgeving? Dan ben je bij Salon Cloé aan het juiste adres. Alle inwoners van Best, Boxtel, Oirschot, Son en Breugel, Eindhoven en Sint-Oedenrode komen naar Salon Cloé voor verschillende behandelingen.

Wimperextensions, pedicure en gellak in Best!

Bij een schoonheidssalon in Best wil je natuurlijk terecht kunnen voor wimperextensions, pedicure en gellak. Daarom kun je terecht bij Salon Cloé om jezelf te behandelen. Wij zorgen voor pedicure en gellak in onze beautysalon, die je in Best kunt vinden.

Beauty en massage in Best?

Wat is een schoonheidssalon zonder massage of gezichtsbehandeling? In Best ga je naar Salon Cloé voor behandeling van wimpers en wenkbrauwen, massages en gezichtsbehandelingen. Je kunt dus voor vrijwel alles bij Salon Cloé in Best terecht.

Harsen van het gelaat en lichaam? Dat doe je in Best bij schoonheidssalon Cloé!

Bij Salon Cloé kun je ook terecht voor het harsen van het gelaat en lichaam. Het is een effectieve manier om ongewenste haargroei te kunnen verwijderen, en werkt beter dan wanneer je het haar zou wegscheren.

Hars is een warme vloeistof die we op het lichaam aanbrengen. Vervolgens verwijderen we de hars van het lichaam, waarmee de ongewenste haren uit het lichaam worden getrokken.

Wanneer je jouw lichaam wilt harsen bij een schoonheidssalon in Best, kun je het beste contact opnemen via onderstaande knop.

Wat is het adres van Salon Cloé?

Het adres van Salon Cloé is: Populier 35, 5682GH, Best.

Openingstijden schoonheidssalon Cloé

Ma 09.00-18.30 uur
Di   09.00-17.00 uur
Wo 09.00-18.30 uur
Do  09.00-17.00 uur
Vr   09.00-17.00 uur
Za  10.00-14.00 uur
× Stel uw vraag, ik help u graag