Harsen van het gelaat en lichaam.

Harsen is het verwijderen van ongewenste haargroei op zowel het lichaam als het gezicht. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van hars die wij verwarmen. De warme, vloeibare hars wordt op de huid aangebracht en wordt tegen de haargroeirichting in van de huid verwijderd. Hierdoor blijven de haartjes tussen de drie tot zes weken weg, dat verschilt per persoon. 

Het voordeel van harsen ten opzichte van andere (tijdelijke) ontharingsmethodes is dat de haartjes met wortel en al verwijderd worden. Na gemiddeld drie tot acht weken komen de haartjes weer terug, maar zijn dan zachter en dunner dan voorheen.

Waar moet je op letten voordat je komt:
Het is belangrijk dat de haren bij voorkeur een halve centimeter lang zijn. De haren mogen niet te kort zijn omdat de hars er dan minder grip op heeft.

Gebruik 24 uur voor de behandeling geen bodymilk of olie. Het gebruik van vetten en oliën kan de werking van de hars sterk verminderen.

Tips voor na het harsen:
Probeer na het harsen niet te krabben of hard over de huid te wrijven. Door het harsen kan een verhoogde bloedtoevoer ontstaan en daarmee jeuk. Krabben en hard wrijven kan de huid irriteren.

Vermijd te strakke kleding op huid die pas is geharst om het ingroeien van haren te voorkomen.

Vermijd tot 48 uur na het harsen: zonnebaden, zonnebank, een heet bad, sauna of andere warmte/hitte behandelingen. Gebruik ook na die tijd een goed zonneproduct met beschermingsfactor.

Gebruik tot 24 uur na het harsen geen producten op de huid die Alpha Hydroxy Zuren (AHA) bevatten, omdat dit mogelijk gevoeligheid en irritatie kan veroorzaken.

Prijzen

GEZICHT

Bovenlip €12,50

Rondom mond €20,00

Als extra bij een gezichtsbehandeling €10,00

Benen

Onder €30,00

Onder en boven €40,00

OKSELS

Ook voor mannen.

€15,00

Bikinilijn

€22,50

RUG

Ook voor mannen.

Vanaf €35,00

borst

Ook voor mannen.

Vanaf €35,00

× Stel uw vraag, ik help u graag