Fineline tattoo

Dit is een echt tatoeage wat met inkt gezet wordt. De tatoeage bestaat uit alleen lijnen of zwart ingekleurd, schaduweffecten zijn dus niet mogelijk. 

 

Wil je een tatoeage? Stuur ons dan een whats app of mailtje met het volgende:

– Welke tekst of afbeelding je wil, inclusief foto als je hebt.

– Het gewente formaat in cm’s 

– Op welke plek je het graag wil hebben.

 

Starttarief €80,00

Permanente make up

Ombré powder brows

Dit is de nieuwste trend op het gebied van permanente make-up (PMU) voor wenkbrauwen. Bij Ombré powder brows wordt de aanzet van de wenkbrauwen lichter ingeschaduwd met naar de punten toe donkerder waardoor het een mooie overloop heeft en tegelijkertijd zacht en natuurlijk oogt! Met deze techniek van permanente make-up lijkt het alsof je je wenkbrauwen met een wenkbrauw poeder zacht hebt ingekleurd. Alleen is het resultaat semi-permanent; dat houdt in dat de wenkbrauwen na 1,5 jaar een touch-up behandeling nodig hebben om langer te kunnen genieten van mooie wenkbrauwen! Ombré Powder Brows is geschikt voor alle huidtypes en zeer geschikt voor de rijpere huid.

 

Nieuwe zetting: €345,00 incl. nabehandeling na 6-8 weken.

Touch up binnen 6 maanden: €75,00

Touch up binnen 1 jaar: €150,00

Touch up binnen 2 jaar: €175,00

Touch up door andere salon gezet. Stuur even een whats app/mail met een foto, in de meeste gevallen doen we dit ook gewoon.

WhatsApp Image 2024 02 15 at 15.05.18

Microblading

Met deze techniek wordt er met een klein mesje haarstrookjes gecreëerd waardoor je natuurlijke volle wenkbrauwen krijgt. Microblading is geschikt voor mensen met een droge tot gecombineerde huid die graag een natuurlijk resultaat willen! Op basis van jouw wensen en ons advies kiezen we de kleur én de vorm die bij jou en je gezicht past. Microblading is niet geschikt voor een vette huid, omdat met Microblading dunne sneetjes in de huid worden gemaakt is de kans op snelle vervaging groter bij een vette huid of grove poriën.


Nieuwe zetting: €345,00 incl. nabehandeling na 6-8 weken.

Touch up binnen 6 maanden: €75,00

Touch up binnen 1 jaar: €150,00

Touch up binnen 2 jaar: €175,00

Wenkbrauwen door een andere salon gezet? Stuur even een whats app/mail met een foto, in de meeste gevallen kun je gewoon bij ons terecht voor een touch up.

pmu wb1

Permanente eyeliner

 

Met permanente eyeliner geef je je ogen meer contrast waardoor ze nóg sprekender worden! Door eyeliner/kleur aan te brengen tussen de wimperrand kun je ook optisch je wimpers voller laten lijken. Daarnaast kies je met permanente eyeliner voor zwemmen, douchen of sporten zonder make-upvlekken. Wij adviseren ook permanente eyeliner aan cliënten die contactlenzen dragen, tranende ogen hebben of allergisch zijn voor gewone make-up.

 

Nieuwe zetting eyeliner boven: €190,00 incl. nabehandeling na 6-8 weken.

Nieuwe zetting eyeliner onder: €170,00 incl. nabehandeling na 6-8 weken.

Nieuwe zetting eyeliner boven en onder: €300,00 incl. nabehandeling na 6-8 weken.

 

Touch up boven: €140,00

Touch up onder: €125,00

Touch up boven en onder: €165,00

Eyeliner door een andere salon gezet? Stuur even een whats app/mail met een foto, in de meeste gevallen kun je gewoon bij ons terecht voor een touch up.

WhatsApp Image 2024 02 15 at 15.18.51 2

Lipblush

Lipblush is momenteel dé trend op het gebied van permanente make-up voor lippen. Zijn jouw lippen bleek van kleur en wil je graag een frisse kleur voor je lippen? Dan is Lipblush echt iets voor jou!

Alles is mogelijk met permanente make-up; een mooie symmetrische vorm, een frisse kleur voor je lippen of juist vollere lippen. Met permanente make-up kunnen je lippen er op elk moment van de dag verzorgd uit zien.

Permanente make-up is tevens een mooie aanvulling voor de lippen bij het gebruik van lipfillers.Nieuwe zetting full lips: €450,00 incl. 2 of 3 nabehandelingen na 6-8 weken.


Touch up binnen 1 jaar: €150,00

Touch up binnen 2 jaar: €200,00

WhatsApp Image 2024 05 02 at 15.57.15
× Stel uw vraag, ik help u graag