wimpers banner

Wimperextensions

Heeft u altijd al een mooie oogopslag willen hebben? Dan zijn wimperextensions echt iets voor u. 

De extension wordt door middel van lijm op je natuurlijke wimper geplakt. Hierdoor worden je eigen wimpers verlengd en krijg je een mooie oogopslag.

Ze worden prachtig en professioneel gezet. De wimpers worden gezet volgens de ‘one by one’ methode. Dit betekend dat er op ieder eigen wimperhaartje 1 extension wordt gezet. Dit voor een zo natuurlijk mogelijke oogopslag. We hebben verschillende krullen, diktes en lengtes wimperextensions.

Ook kunnen ze volgens de Russian Volume methode gezet worden. Deze zijn iets minder dik dan de one by one. Maar er worden wel 2-4 extensions per eigen wimperhaartje geplaatst. Zo heb je een mooi, vol en fluffy resultaat. 

Het scheelt je veel tijd ‘s ochtends en ‘s avonds. Je hoeft in principe geen mascara meer op te doen, dus ook geen mascara eraf te halen ‘s avonds. 

Met de wimperextensions kun je alles doen zoals zwemmen en in de sauna. Wij werken met snel drogende producten in onze behandeling, waardoor je dus geen 24 uur meer hoeft te wachten voordat de wimpers nat mogen worden.

Prijzen

Nieuwe set

One by one: €75,-

Volume: €95,-

Refill binnen 2 weken
Dag 1 t/m 14

One by one: €34,50

Volume: €38,50

Refill binnen 3 weken
dag 14 t/m 21

One by one: €44,50

Volume: €48,50

refill binnen 4 weken
dag 21 t/m 28

One by one: €53,00

Volume: €57,50

× Stel uw vraag, ik help u graag